Az Angol Bulldog

8 Dec

A Bulldog az sok ember szerint egy buta gusztustalan kutya. Hát én szerintem, (ellentétben velük) nagyon aranyos és okos kutya. Bár mint minden kutyával, ezzel is van sok gond.

Például akár hiszed akár nem, az Angol Bulldog aszmás 😀 . Kell neki egy vizipipa szerű készülék ami segíti elmulasztani ezt a veszélyes betegséget.

Ami miatt gustustalannak hiszi mindenki az Angol Bulldogot, az az, hogy horkol éjszaka, és “röfög” nappal 😀 . A horkolásáról az aszma tehet, a röfögésről fogalmam sincs.

De egyébként egy jól tanítható (de mégis nagyon lomha) kutya, kis virsli testel és lábakkal. Szeret sétálni, játszani, és TV-t nézni gazdia hasán. 🙂

Az Angol Bulldog egy nagyon aranyos kutya, átlag életkora: max. 15 év, kölykei száma: 6, 8 kölyök. Nekem még nem volt ilyen kutyám, de minden Bulldog tulajdonos nagyon ajálngatja.

Az Angol Bulldog sok versenyen lett az 1. (hát az igazság az, hogy ezek közé nem sorolható a szépség verseny) 😛 sok filmben látható, és nagyon népszerű.

Hát szerintem csak ennyit tudok írni, ami nagyon fura, mert általában többet írok, de szerintem az Angol Bulldog egy nagyon szűkszavú állat. 😀

Remélem tetszett, légszi hagyjál comment-et, és like-olj! 😉

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: